CORONA UPDATE:

14 oktober 2020


Beste leden van D.T.V. Zandligt,

 

Het kabinet heeft opnieuw extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen. Wat houdt dit exact in voor onze club:

-       De competities worden stilgelegd. Dit geldt voor alle competities dus ook de ICC.

-       De kleedruimtes en douches gaan weer dicht.

-       Het halve snipperdag toernooi wat eerder uitgesteld was naar 6 november gaat niet door.

 

Maar gelukkig zijn er wel activiteiten die wel door mogen gaan:

-       Vrij tennissen zowel single als dubbel mag. Houd wel rekening met de 1,5 meter afstand. Ga niet naast elkaar op het bankje zitten en draai bij het wisselen met de klok mee zodat je elkaar niet tegenkomt.

-       De trainingen mogen door. Dit mag echter met maximaal 4 personen exclusief de trainer. Op dit moment werken de trainer en trainingscoördinator nog aan een nieuw schema voor de groepen met meer dan 4 deelnemers. De intentie is dat iedereen die zich heeft opgegeven zijn trainingen kan blijven volgen. Bovenstaande maatregelen gaan vanavond 14/10/2020 om 22.00 uur in.

 

Het zijn opnieuw geen fijne berichten maar laten we blij zijn dat we nog altijd mogen tennissen. Als je vrij gaat tennissen reserveer dan vooraf een baan en verlaat na het spelen het park. Neem je verantwoordelijkheid en zoek de grenzen niet op.

Namens het Bestuur DTV Zandligt,

John van Dorst

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 504 2354

Address

De Buskes 9
5087 MA Diessen