Corona update

23 september 2020


Beste leden van Zandligt,

Net zoals bij onze buren op de Alsie, RKDSV en DSV willen wij ook een dringend beroep op jullie doen voor een betere naleving van de maatregelen die getroffen zijn met betrekking tot de verspreiding van het Coronavirus.

Als je de laatste maanden op de tennisbaan bent geweest heb je gezien dat we ons uiterste best gedaan hebben om ervoor te zorgen dat er weer getennist kan worden. Het clubhuis, terras en de kleedruimtes zijn weer open omdat we maatregelen hebben getroffen zodat iedereen met de voorgeschreven 1,5 meter afstand kan zitten en omkleden. Mede hierdoor is het ook mogelijk dat de competitie en het open toernooi op dit moment weer in volle gang zijn.

Helaas zien we dat tijdens deze evenementen de maatregel van 1,5 meter afstand houden nauwelijks wordt nageleefd. Zorgelijk, zeker ook omdat er op het ogenblik in de gemeente Hilvarenbeek en Diessen zelf een opvallende groei in het aantal coronabesmettingen plaats vindt.

Wij gaan als bestuur of toernooicommissie geen politie agent spelen. We gaan niet handhaven of aanspreken. We wachten af hoe het een en ander zich ontwikkelt en schatten dan in hoe we hier als bestuur mee om moeten gaan. We doen vooral een dringend beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Neem die! Spreek elkaar aan op gedrag, ook al is dat lastig!

Naast het risico dat je neemt als je het Coronavirus mee naar huis neemt, naar je ouders of grootouders, is er ook het gevaar bij het verder oplopen van het aantal besmettingen in Diessen en omstreken en de maatregelen die dan vanuit de gemeente gegarandeerd gaan volgen. Ieder kan zelf invullen wat dat kan gaan betekenen voor het tennis en onze vereniging.

WIJ HEBBEN HARD GEWERKT OM JULLIE WEER TE KUNNEN LATEN SPORTEN. HET IS ÓÓK AAN JULLIE OM ERVOOR TE ZORGEN DAT JULLIE KUNNEN BLIJVEN SPORTEN!

Namens bestuur en OTC DTV Zandligt

John van Dorst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 504 2354

Address

De Buskes 9
5087 MA Diessen