Padeltraining bij DTV Zandligt

07 februari 2024


Vanaf 1 april 2024 zullen bij DTV Zandligt padeltrainingen door BOB Tennis, Padel & Club Services worden verzorgd. Sinds vele jaren verzorgen zij tennis- en padeltrainingen in de regio Midden-Brabant bij diverse verenigingen. Binnenkort dus ook bij onze vereniging!

Bob Bergmans:
Superleuk om bij deze gezellige dorpsclub onze trainingen te mogen geven, wij hebben heel veel zin om jullie de kneepjes van het padel nog verder bij te brengen. Ook willen we graag een actieve bijdrage leveren aan activiteiten binnen de club, ons team van enthousiaste trainers zal hierbij een actieve rol spelen. Met andere woorden, we staan voor betrokkenheid binnen de vereniging!

Vanaf 1 maart 2024 zal het mogelijk zijn om je op te geven voor de trainingscyclus van de voorjaars/zomerperiode. We zullen vasthouden aan 10 lesweken bij het padel (3 x 10 lesweken per jaar). Registreren voor de trainingen gaat via de website www.bobpadel.nl

Op Zondag 17 maart vanaf 13.00u zullen ter kennismaking Padel clinics gegeven worden door leraren van BOB.

Naast het geven van trainingen hebben we ook een bespanservice en een webshop. In de loop van de komende maanden zullen we je nog verder inlichten en informeren over de diverse mogelijkheden, producten en diensten van BOB Tennis, Padel & Club Services.


We hopen je snel te zien op de baan bij D.T.V. Zandligt!


Met vriendelijke groet,
BOB Tennis, Padel & Club Services
Bob Bergmans

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 504 2354

Adres

De Buskes 9
5087 MA Diessen

KVK-nummer

40258232