Tennislessen 2018/2019

17 september 2018

Beste tennisvrienden en vriendinnen,

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de wintertrainingen. 
Vanaf 1 oktober starten we de wintercyclus met een nieuwe trainer. Graag stellen wij aan u voor Adri Landwier:
 
Mijn naam is Adri Landwier, geboren te CuraƧao. Sinds 1992 ben ik fulltime tennistrainer/coach, A- en B-gelicenseerd. Ik geef training aan spelers van alle leeftijden, van beginnend niveau tot niveau 4/3. Begeleiding van tennisteams tijdens competities of individuele spelers tijdens toernooien behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast ondersteun ik tennisverenigingen waar dat wordt gevraagd en wat tot mijn kunnen behoort. 
 
Vanaf 1 oktober wordt er op de volgende dagen lesgegeven: woensdag, donderdag en vrijdag. De lessen starten in de week van 1 oktober. Let op inschrijven kan tot zondag 23 september. In verband met de nieuwe trainer is het helaas niet mogelijk geweest om jullie eerder de mogelijkheid te geven voor in te schrijven. 

Het inschrijfformulier kun je terugvinden op de site van Zandligt. Dit document zal niet automatisch verstuurd worden. Het ingevulde document graag opslaan en terug mailen naar: [email protected]
Mocht je als groep samen weer verder willen trainen, dan kun je dit rechtstreeks mailen naar [email protected]
 
 Ten slotte, Mark van den Akker zal de taak van Marieke Harbers gaan overnemen. Uiteraard zal dit pas gebeuren nadat de wintercyclus is gestart.  Voor nu kun je dus beiden personen nog benaderen met vragen of opmerkingen. 

Graag tot ziens op de baan

Sportieve groet,
Adri Landwier, Mark van den Akker  en Marieke Harbers
Inschrijfformulier

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 504 2354

Address

De Buskes 9
5087 MA Diessen