Terras weer open

20 mei 2021


Beste leden,

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep maar stukje bij beetje mag en kan er gelukkig weer meer. Zo gaat het terras weer open bij het paviljoen, starten we de interne competitie weer op en start de zomer challenge.

 

Terras

Vanaf 29 mei openen we het terras weer op zaterdag en zondag volgens de normale openingstijden. De toiletten zijn dan ook gewoon open maar de kleedlokalen blijven dicht. Aan de bar mag een drankje gehaald worden maar dit mag alleen buiten genuttigd worden.

Houd op het terras wel rekening met elkaar en volg de richtlijnen:

  • Een reservering is verplicht (dit kan een baanreservering of les zijn).
  • Maximaal 50 personen op een terras, en aan een tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel.
  • Het is niet toegestaan om met tafels te schuiven.”

Voor de bardienst hebben we vrijwilligers nodig. De bardienstcommissie zet de komende dagen de bardienstplanning weer open zodat je jezelf hiervoor in kan delen. Voorlopig nog alleen de weekenden maar we gaan er vanuit dat dit binnenkort ook weer voor de avonden geldt.  

 

Interne competitie

We hebben groen licht van de KNLTB om de interne competitie weer op te starten. Dit geldt voor heren, dames en mix dubbel en voor dames en heren enkel. De ICC zal dit jaar lopen van 1 juni tot en met 19 december 2021.

Indien er zich wijzigingen hebben voorgedaan in je team samenstelling, je wilt aanmelden of afmelden voor de ICC dan kan dit nog tot 26 mei doorgegeven worden via het volgende e-mail adres: [email protected].

Indien je je er niet veilig bij voelt om vanwege Corona nu al deel te nemen aan de ICC dan kan je dit voor 26 mei doorgeven via het e-mail adres van de toernooicommissie.  Geef hierbij wel duidelijk aan dat het enkel om deze ronde gaat in verband met Corona. In dit geval zal je NIET degraderen en de volgende ronde in dezelfde poule worden ingedeeld.

Wegens de geldende AVG richtlijnen, zal in tegenstelling tot andere jaren, de indeling niet geplaatst worden op de website van DTV Zandligt, maar zal de indeling rond 1 juni per mail worden verzonden. De indeling is daarnaast nog wel gewoon in te zien in de gang van het paviljoen.

Ook voor het hervatten van de ICC gelden regels.

  • Reserveer vooraf digitaal een baan.
  • Sporters tot 27 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand  te houden maar sporters vanaf 27 jaar houden ten allen tijde minimaal 1,5 meter afstand.
  • Personen met klachten blijven thuis.
  • Houd je aan de geldende RIVM corona richtlijnen.

 

Zomer challenge

Aanstaande maandag gaat de zomer challenge weer van start. Via facebook en de Website zal dit verder gepromoot worden. Ken je nog mensen die kennis willen maken met de tennissport en onze gezellige vereniging, attendeer ze dan op deze mogelijkheid.  

 

Jeugd  

Met betrekking tot de jeugd zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf 1 juni 2021 zal MvB training starten bij DTV Zandligt.

MvB training zal zich volledig gaan focussen op werven en trainen van jeugdleden. Op de website van DTV Zandligt is een pagina “jeugd” toegevoegd. Daar vind je informatie over trainingen en activiteiten voor (nieuwe) jeugdleden.  

 

Veel tennis en terras plezier.  

Namens het bestuur en de toernooicommissie D.T.V. Zandligt  

John van Dorst   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 504 2354

Address

De Buskes 9
5087 MA Diessen